Jelenlegi hely

A Tunturi Endurance C80 R elliptikus gép a Tunturi legújabb, 2017-ben kifejlesztett elliptical családjának egyik csúcsmodellje. A Tunturi C80 R elliptikus tréner elektromágneses rendszerének és nagy lendítő tömegének köszönhetően egyedülállóan egyenletes mozgást biztosít, ráadásul csendes működéssel párosulva. A 16 collos, ergonomikus lépéshossz komfortos használatot kölcsönöz a Tunturi C80 R elliptikus gépnek rendszeres és intenzív használat esetén is. A szines TFT-LCD kijelzős, 44 különböző programvariációt kínáló, USB töltővel és Bluetooth kapcsolattal is ellátott komputer napról napra edzésre ösztönöz. A programok között olyan speciális, a Tunturi által kifejlesztett programok is találhatóak, mint a valós domborzati viszonyokat követő T-Ride vagy a T-Road, mellyel vizuálisan is nyomon követhetjük a különböző tájakon való edzést, valamint a T-Trainer, mely saját személyi edzőjeként vezeti végig az edzésen.

18cm-es, színes kijelzővel rendelkező konzol, példátlan edzéslehetőségeket kínálva, beleértve a motivációs programokat, amelyek a szabadtéri edzés érzését nyújtják. 

 

Méretek: 
148 x 67 x 164 cm
Súly: 
63 kg
Maximális felhasználói súly: 
150 kg
Szállítógörgők: 
van
Ellenállási fokozatok: 
58 fokozatban állítható ellenállás
Pulzusmérés: 
5 kHz analóg övvel (az öv nem tartozéka a gépnek) - kézpulzusmérés
Kijelző: 
Színes TFT-LCD: idő távolság watt fordulatszám kalória pulzus sebesség program diagram
Edzésprogramok: 
44 különböző program: 1 manuális, 1 gyors indítás, 10 előre beállított, 1 pulzus kontrollált, 1 teljesítmény, 5 T-Ride, 3 T-Road, 1 T-Trainer - személyi edző, 20 felhasználói program,1 fitnesz teszt
Szórakoztató elektronika: 
Bluetooth kapcsolat (Android és iOS) applikációkkal: Kinomap
Pedálok, pedálszíjak: 
Pedál ellenállás 600 Watt
Egyéb: 
Fékrendszer:elektromágnes, tablettartó
Garancia: 
3 év általános és 15 év a vázszerkezetre