Jelenlegi hely

VISSZA 1969-BE!

A legelső szobakerékpárt, amely napjaink fitnesz világpiacának és kultúrájának kezdetét jelentette, Finnországban tervezték. A fejlesztés vezető úttörője, éppen úgy, mint 1969-ben, napjainkban is a Tunturi, egészséges, biztonságos és komfortos edzéslehetőséget biztosítva vásárlói számára. A cardio gépektől az erőfejlesztő eszközökig a Tunturi mindent az otthonába varázsol annak érdekében, hogy a lehető legkényelmesebben edzhessen.    

OTTHON, ÉDES OTTHON

Eddzen ott, ahol a legjobban érzi magát! Eddzen az otthonában és válassza ki a legmegfelelőbb szobatársat!

Futás: A legtermészetesebb módja az edzésnek. Az ideális módja annak, hogy javítsa az állóképességét, növelje a fittségét és kalóriákat égessen. Fejleszti a kitartását és segít láb- és hátizmok erősítésében.

Szobakerékpározás: Napjainkban a szobakerékpárok népszerűbbek, mint valaha. Miért nem teker Ön is a szobában? Jöhet eső, jöhet szél, a szobakerékpár kompakt és komfortos edzőpartner bármilyen körülmények között. A szobakerékpározás élvezetes, hatékony és biztonságos módja annak, hogy javítsa az állóképességét és eddze a lábizmait. 

Edzés elliptikus gépen: Az edzés egyik legsokoldalúbb formája, megmozgatva minden izomcsoportot a felső- és alsótestben egyaránt. Hatékony és változatos, anélkül, hogy jelentősen terhelné az ízületeit. A futó mozgást ötvözi a felsőtest edzésével, ezért egyidejűleg fejleszti a felső- és alsótest izomzatát.

Evezés: Az erő és rugalmasság optimális kombinációját igénylő evezés a legintenzívebb edzésformák egyike. Különösen hatékony az izomerő fejlesztésében és a kalóriaégetésben. A pulzusszám és kalóriaégetés gyorsan eléri a megcélzott szintet az összes fő izomcsoport bevonásának köszönhetően.

SKANDINÁV DESIGN

Egyszerű és gyönyörű. Az egyedülálló Tunturi design Skandináviából ered, ahol a formatervezés megkülönböztetett tradícióval rendelkezik. Kompakt és letisztult vonalvezetés, amelyet különleges részletek jellemeznek. A stílus fenntarthatósága és az egyenletes, csendes működés szintén fontos meghatározója a Tunturi víziójának, mely értelmében a fitneszgépek mindennapi társaink és részét képezik otthonaink berendezésének. A Tunturi eredetileg Finnországból származik.

A TUNTURI KÜLDETÉSE

A Tunturi fő célja, hogy motiválttá tegye a vásárlóit, fenntartsa a motivációt és szórakoztató módon biztosítson hatékony edzéslehetőséget. Az ergonómia mellett a jókedv is nélkülözhetetlen. A gép szívét jelentő kijelző által kínált különböző funkciók és megoldások folyamatosan segítenek a célok megvalósításában.

A Tunturi legújabb kollekciója mindenben megfelel napjaink elvárásainak. Funkcionális, megbízható, komfortos, innovatív, szórakoztató és applikáció kompatibilis. Az évek múlásával viszont a jellegzetes skandináv formatervezés mit sem változott.

HAT ÉRV A TUNTURI MELLETT

Skandináv formatervezés az otthoni fitneszhez.  

Természetes és komfortos edzésjellemzők.

Innovatív és motiváló kijelző funkciók.

Biztonságos és hatékony edzés.

Kimagasló minőség és egyedülálló garancia.

Applikáció kompatibilitás naprakész és megbízható technológiával.

EDZÉS APPLIKÁCIÓK

Szinte minden Tunturi cardio gép csatlakozni tud táblagéphez vagy okostelefonhoz. Ellenőrizze a közösségi média frissítéseit, levelezését, vagy nézze a kedvenc TV műsorát edzés közben! Hozzon ki még többet az applikációkból és tegye még szórakoztatóbbá az edzést! Tekerjen Párizs vagy Amszterdam utcáin, csatlakozzon a Tour de France egyik szakaszához a saját otthonában! Valósághű, szórakoztató és ösztönző applikációk. Akár rátalálhat a következő utazási célpontjára is, de természetesen az edzéseredményeit is teljes pontossággal követheti. 

APPLIKÁCIÓK? LÉPJEN A KÖVETKEZŐ SZINTRE!

Legyen a táblagépe vagy az okostelefonja a személyi edzője! A Fit Plus futópad applikáció segítségével létező útvonalakon edzhet a Google Street View-nak köszönhetően. Meghatározhatja az edzéscéljait, összehasonlíthatja az edzéseredményeit és megoszthatja azokat az interneten.

A Kinomap applikáció videó formátumban kíséri végig az edzés útvonalát. Hívja ki egy ismerősét és versenyezzenek egymással a többszereplős üzemmódban! Vessék össze az eredményeiket és osszák meg azokat online!

A Fit Hi Way / iConsole+ applikációt használva létező útvonalakon tréningezhet a Google Street View kíséretében. 24 ösztönző edzésprogramból választhat, összehasonlíthatja az edzéseredményeit és megoszthatja azokat online.

A TUNTURI KÍNÁLATÁNAK HÁROM SZINTJE

Amikor otthoni fitneszgépet vásárol, fontos kiválasztani az Ön számára leginkább megfelelő edzésformát. Például ha napi szinten örömét leli az utcai kerékpározásban, akkor a szobakerékpár jó választás lehet. Ha a gyaloglás, kocogás vagy futás szerelmese, akkor talán a futópad megfelelőbb. A Tunturi valóban azt szeretné, hogy rendszeresen és folyamatosan használja a megvásárolt gépet, jókedvűen és motiváltan. Tehát eddzen úgy, ahogy a legjobban élvezi!

Ugyanakkor a Tunturi segítséget szeretne nyújtani a választásban, ezért különböző szintekre osztotta a kínálatát. Valakik számára teljesen új lehet az otthoni edzés, mások viszont akár már évek óta a legmagasabb szinten edzhetnek. Természetesen teljesen más igényekkel és elvárásokkal, amelyeket a Tunturi minden esetben figyelembe vesz.

COMPETENCE KOLLEKCIÓ

Elsődleges cél a jobb közérzet. A Competence kategória fitneszgépeit közepes intenzitású, rendszeres edzésekhez fejlesztették ki. Ideális megoldás, ha javítani szeretne a fizikális fittségén és egészségesebb életet szeretne élni.

PERFORMANCE KOLLEKCIÓ

Kihívásokat keres? Ha ambiciózusabbak a céljai, akkor a Tunturi Performance gépei kifejezetten Önnek készültek. Nagyobb változatosság és nagyobb intenzitás az egyértelmű célok alapján, azaz a kijelzők több programmal és kiterjedtebb funkciókkal rendelkeznek, amelyek ösztönzően és motiválóan hatnak.

ENDURANCE KOLLEKCIÓ

Edzés a legmagasabb szinten. Az intenzív és gyakori edzés meghatározó része az életének. A Tunturi Endurance kínálatának gépei erősek és akár sportolók személyes igényeihez és céljaihoz is alkalmazkodnak. Az Endurance gépekkel gyógytornászoknál és hotelekben is találkozhat.