Jelenlegi hely

EDZÉS APPLIKÁCIÓK

Szinte minden Tunturi cardio gép csatlakozni tud táblagéphez vagy okostelefonhoz. Ellenőrizze a közösségi média frissítéseit, levelezését vagy nézze a kedvenc TV műsorát edzés közben! Hozzon ki még többet az applikációkból és tegye még szórakoztatóbbá az edzést! Tekerjen Párizs vagy Amszterdam utcáin, csatlakozzon a Tour de France egyik szakaszához a saját otthonában! Valósághű, szórakoztató és ösztönző. Akár rátalálhat a következő utazási célpontjára is, de természetesen az edzéseredményeit is követheti teljes pontossággal.

APPLIKÁCIÓK? LÉPJEN A KÖVETKEZŐ SZINTRE!  Legyen a táblagépe vagy az okostelefonja a személyi edzője! A Fit Plus futópad applikáció segítségével létező útvonalakon edzhet a Google Street View-nak köszönhetően. Meghatározhatja az edzéscéljait, összehasonlíthatja az edzéseredményeit és megoszthatja azokat az interneten.

A Kinomap applikáció video formátumban kíséri végig az edzés útvonalát. Hívja ki egy ismerősét és versenyezzenek egymással a többszereplős üzemmódban! Vessék össze az eredményeiket és osszák meg azokat online!  A Fit Hi Way / iConsole+ applikációt használva létező útvonalakon tréningezhet a Google Street View kíséretében. 24 ösztönző edzésprogramból választhat, összehasonlíthatja az edzéseredményeit és megoszthatja azokat online.