Jelenlegi hely

Tunturi Route - ÚJ applikációval izgalmas lesz az edzés!

Tunturi routes

Fedezd fel a világot otthonodból! Kerékpározz, fuss, eddz bárhol a világon. Amikor a fitneszgépedet csatlakoztatod az applikációhoz, az géped automatikusan megváltoztatja az ellenállását a kiválasztott videóban szereplő terepnek megfelelően.

  • Fedezd fel a világot otthonodból
  • Kerékpározz, fuss és eddz a saját szinteden
  • Válassz több, mint 50.000 videó közül
  • Versenyezz online vagy privát kihívásokban
  • Hozz ki még több lehetőséget a Tunturi cardio gépedből.

Fedezd fel a világot edzés közben!

Szeretnéd felfedezni a nyaralási helyszínedet utazás előtt, vagy futnál egyet a híres Central Parkban? A Tunturival pár kattintás alatt megteheted! Eddz a világ bármely táján a Tunturi Route applikáció segítségével. A Tunturi cardio géped automatikusan szinkronizálja a kiválasztott videóban lévő emelkedőket és ellenállásokat. Pont, mintha ott lennél..

Válassz 50.000+ videó közül!

Most már biztosan nem fogsz unatkozni edzés közben. A Tunturi Route applikációban több, mint 50.000 videó közül válogathatsz, melyek a világ különböző helyeit szimulálják. Mindegyik pálya nehézségi szintje és időtartama különbözik.

Eddz a saját szinteden!

Felbringáznál az Alpokba, de túl nehéz a pálya szintje? Könnyedén módosíthatsz a pályák nehézségi szintjén, így bárkinek lehetősége van könnyebbé tenni az edzéseket.

Ha viszont nem elég nagy kihívás számodra az adott pálya, növeld a nehézségi szintet!

Tréning videók edzőktől

Ismered a teremkerékpáros csoportos órákat? Edzők a világ minden tájáról feltöltötték a saját edző videóikat az applikációba, így otthon fejlődhetsz profik segítségével.

Legyen több program a fitneszgépedbe!

Nincs elég beépített program a kerékpárodban, futópadodban vagy elliptikus tréneredben? Ne aggódj! A Tunturi Route applikáció széles választékban kínál edző programokat, melyek nincsenek beépítve a gépedbe. Kezdj el egy intervall edzést és döntsd el te, hogy meddig tartson!

 

Milyen fitneszgépekkel kompatibilis?

A Tunturi Routes számos Tunturi eszközzel összekapcsolható Bluetooth segítségével. Nézd meg a Tunturi gépek teljes listáját, melyek kompatibilisek: LISTA

Nincs még otthoni fitneszgéped? Nézz szét kínálatunkban: OTTHONI FITNESZGÉPEK KÖZVETLENÜL AZ IMPORTŐRTŐL